"The art of moving since 1998"

Bokning

Att flytta kan vara både stressigt och tidskrävande… vi vet! Vilken tur då att Flyttsupporten kan assistera dig med vår tjänst: flyttstädning i Stockholm. Oavsett om du ska flytta från ett kontor, lägenhet eller villa så kommer vi att kunna erbjuda dig våra tjänster. Vi har flera års erfarenhet och har hjälpt över 1000 Stockholmare med flytt- och flyttstädningar. Inga uppdrag är för små, stora eller för svåra för vårt kompetenta team att klara av.

Hemstädning

Lever du ett aktivt liv och känner att städningen tar av din dyrbara tid? Vi hjälper dig med hemstädning och flyttstädning i Stockholm och ser till att du får ett hem som är fritt från damm, smuts och bakterier. Att ha en ren och fin lägenhet är något som de allra flesta människor vill ha, dock så kan det ibland bli svårt att hinna med att städa när man ska hinna jobba, skjutsa barnen till skolan, träna och en massa annat. Ta hjälp av Flyttsupporten så garanterar vi att du kommer ha mer tid över för saker som du verkligen tycker om att göra!

Flytt

Alla människor flyttar, det tillhör livet. Det kan vara en frivillig flytt till det nya drömboendet eller av andra skäl en ofrivillig flytt. Oavsett vad du har för anledning så finns det alltid goda skäl till att kontakta Flyttsupporten. Varför då? Jo, för vi kan med stolthet säga att vi är en av Stockholms mest kompetenta och prisvärda flyttfirmor. Du kommer inte att hitta en flyttfirma med flyttstädning i Stockholm med samma servicetänk och med samma otroligt förmånliga priser som vi på Flyttsupporten erbjuder dig.

Fönsterputsning

Titta ut genom något av dina fönster. ser du vad det är för väder? Om inte så är det kanske dags att överväga en fönstertvätt. Fönster blir smutsiga med tiden och det är inget konstigt. Vår personal har god erfarenhet av att tvätta fönster och hjälper dig gärna med detta.

Lokalvård

Att ha en lokal som blänker och är skinande ren ger bra signaler till dina kunder. Om du är mån om att dina kunder ska uppfatta dig som seriös och professionell så borde du anlita proffs som hjälper dig med det. Med vår personals kompetens så garanterar vi att dina kunder kommer att uppfatta dig som seriös vilket förhoppningsvis även kommer leda till en bättre relation och ett bättre samarbete er emellan.

Nedan Kan Du Göra En Bokning, Snabbt Och Effektivt. Kontakta Oss Här Om Du Har Några Frågor.

© Removals 2015 - All rights reserved.