"The art of moving since 1998"

Information

Flyttfirma

Flyttfirma

Flyttsupporten, kanske du har hört talas om oss. Om inte så är vi ett mycket professionellt företag med tjänster inom kontorsflytt, privatflytt och företagsflytt i Stockholm. Vi erbjuder även kompletterande tjänster som flyttstädning, lokalvård och magasinering. Vi, på Flyttsupporten, är helt enkelt ett fullserviceföretag inom transport, flytt och lokalvård som ger en mycket hög servicegrad på våra tjänster.

Flyttstädning

Flyttstädning

I Stockholm finns det idag en ny aktör för alla som behöver flyttstädning i Stockholm. Vi heter Flyttsupporten, och har gedigen erfarenhet inom alla områden inom privatflytt, kontorsflytt, företagsflytt och all städning som det för med sig. I våra tjänster finns flyttstädning i Stockholm, en tjänst som är ett givet val då du står inför en flytt, vare sig du är privatperson eller företagare.

Kontorsflytt

Kontorsflytt

Behöver du och ditt företag flytta? Vi erbjuder kontorsflytt i Stockholm till konkurrenskraftiga priser. Genom att välja oss för ditt företags kontorsflytt i Stockholm, så kan du vara söker på att få en kvalitetsservice som är snabbt och effektiv. Att flytta sitt företag eller kontor är ett stort projekt, som kräver kunnighet inom företagsflytt. Det är något som vårt kompetenta team på Flyttsupporten har. Väljer du oss för din kontorsflytt i Stockholm så får du en service du kan lita på.

Lokalvård

Lokalvård

Vi på Flyttsupporten anser att det är väldigt viktigt att ha fina och välstädade lokaler att visa upp. När dina kunder eller partners besöker dig så ska de få det bästa möjliga intrycket. Vi garanterar att med vår tjänst, lokalvård i Stockholm så kommer dina lokaler vara skinande rena och dofta fräscht. Vi har som mål att alltid vara det bästa alternativet för både företagare, organisationer, kommunala inrättningar och privatpersoner både när det kommer till pris och kvalitet.

Försäkringar

Försäkringar

Vi på Flyttsupporten är väldigt måna om våra kunder. Därför har vi ansvarsförsäkring tecknad hos Solid AB. Försäkringen täcker eventuella skador som kan uppkomma vid flytt. Vi har även tecknat en transportörsansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar som täcker bohag under flytt. Stäm gärna av med oss innan du flyttar om du har föremål som är extra dyra som t.ex konst eller antikviteter. Då kan vi komma att behöva extraförsäkra just din flytt.

© Removals 2015 - All rights reserved.